Web Hosting

Bereikbaar en snel

Wij zorgen voor een snelle en altijd bereikbare website. Bij VI-Hosting profiteert u van de nieuwste hostingtechnieken zoals PHP 5 en een MySQL database. Ook helpen wij u met het beheren van uw website. Via handleidingen, gratis scripts en webpromotie. Samen met VI-Hosting zet u gemakkelijk uw eigen website online.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

VI-Hosting staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. VI-Hosting levert een compleet pakket met vele extra’s. U gaat meteen professioneel aan de slag met uw eigen website.

Hosting

Je huurt ruimte op een van de onze servers. Wij beheren de server voor je, en zorgen ervoor dat je website bereikbaar en veilig is. Voor het hosten van een website hoef je dus geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor je.

Verschillende soorten hosting

VI-Hosting biedt verschillende vormen van hosting aan. Een van de bekendste soorten is webhosting. Hierbij worden meerdere websites op één server ondergebracht. Het grootste voordeel van dit type hosting is dat de kosten over de verschillende gebruikers worden verdeeld. VI-Hosting verzorgt het beheer en onderhoud van de server. Een ander soort hosting is dedicated hosting. Deze vorm kiest u wanneer uw website een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering vormt. U huurt bij dedicated hosting een gehele server waarbij het beheer in handen van VI-Hosting ligt. Breng je website onder bij VI-Hosting en ervaar onze optimale service en snelheid! Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld, er is altijd een pakket dat bij je past. Wanneer er vragen zijn dan kan altijd vrijblijvend contact met ons gemaakt worden.

Extensions

Elk webhosting plan is inclusief een domeinnaam. Hieronder staan een aantal voorbeelden hiervan:

Extensiebetekenis
.nl Nederland
.eu Europa
.be Belgie
.info Informatie
   
.com Commercieel
.net Netwerk
.org Organisaties

Valid XHTML 1.0 Transitional